Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Schoolreisje!

13 juni 2018

Donderdag was het dan eindelijk zo ver: het schoolreisje! De meeste kinderen waren al de hele week erg zenuwachtig voor het schoolreisje, dus ze waren nu extra blij dat het eindelijk zo ver was. Eerst hebben we verzameld in de klas. Daarna gingen we met zijn allen naar de bus. We gingen met een dubbeldekker. Dat vonden de kinderen erg leuk. Na een kwartier rijden waren we er. We zijn eerst met zijn allen naar het verzamelpunt gelopen: de circustent. Daar konden de kinderen hun tas neerzetten. Daarna mochten de kinderen spelen. Vooral de het springkussen waarop water gespoten werd en de waterfietsen waren erg geliefd bij de kinderen. Met dat warme weer was het ook wel erg fijn om lekker met het water te kunnen spelen!

’s Middags hebben we samen patat gegeten en limonade gedronken. Toen mochten de kinderen nog even spelen. Aan het eind van de dag kregen de kinderen een ijsje. Toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was een gezellige dag! Wat hebben we genoten!

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Locatie

Antoniusschool Schagen

Kievitlaan 25

1742 AB SCHAGEN

Tel.: 0251 655 771

e-mail: antoniusschool@aloysiusstichting.nl