Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

KCW-Project: Alle kinderen van de wereld

23 maart 2018

KCW-project: Alle kinderen van de wereld

 

Op donderdag 15 maart 2018 was het zo ver: de opening van het nieuwe KCW-project ‘Alle kinderen van de wereld’. In dit thema draait het om allemaal landen in de wereld en bekende dingen uit deze landen. Tijdens de opening was er een vlaggenparade, waarbij er kinderen uit iedere klas een vlag uit een land gingen presenteren. Daarna gaf Chris Colley een kleine voorstelling met allerlei verschillende trommels. Ook kinderen uit het publiek mochten meedoen als ze wilden!

 

 

Workshops

Voor het project hebben alle leerkrachten van alle scholen een workshop bedacht bij een project. De kinderen mochten zich inschrijven voor diverse workshops.

 

Op dinsdag 20 maart 2018 is de eerste workshop gehouden. Er zijn veel verschillende workshops gegeven, bijvoorbeeld: Spaanse tapas maken, een Australische boemerang maken, Afrikaanse rainsticks maken, Engelse drop sleutelhangers maken, Egyptische Farao maskers maken en nog veel meer! Alle kinderen vonden dit erg leuk om te doen. Op dinsdag 27 maart 2018 is de tweede workshopronde. We hopen dat de tweede ronde net zo leuk wordt als de eerste ronde!

 

 

 Nieuwsarchief