Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Graffiti workshop

17 december 2019

Leerlingen van de Antoniusschool in Schagen volgden een workshop graffiti van Tim Bergboer, de oprichter van Je Leukste Graffiti. Eerst werd er een schets van het toekomstige kunstwerkt gemaakt en daarna mochten de leerlingen écht aan de slag. Helemaal zelf. Wat onze leerlingen daarvan vonden? Dat vertellen ze je zelf in deze post, of ze laten het zien met een tekening!

 

Leerlingen aan het woord

"Gisteren gingen we met de groep van juf Carina Graffity spuiten. We moesten een Graffity pak aan en handschoenen en een mondkapje op. Meester Tim helpde ons een beetje de ene had oma en de ander had knolpower en ik had kerst. De jufen hadden fotos gemaakt hoe leuk we bezig waren. We hadden een soort kartonnen spons. We moesten eerst blokletters maken en een lijntje om alle letters zetten. En als je wou mocht je de letters 3d maken."

- Christy, groep 5

 

 

"Ik had gisteren Graviti en we haden gisteren handschoenen en een mondkapje aan en een schort en ik heb iets voor me oma gemaakt en we hadden alle kleuren en daar voor moesten we bedenken wat we gingen maken."

- Jaelan, groep 5

 

 

"We hebben oude kleren aan. Het was leuk. Het is super. We hebben leuke dingen gedaan. Meester Tim was leuk. We moesten koele dingen maken. We gingen met veel mensen."

- Sabri, groep 5

 

 

"Ik heb graffiti gedaan en het was heel leuk. We moesten overals aan en een mondkapje en handschoenen."

- Jayden, groep 5

 

 

"Ik heb 'Daan' geschreven met grafiti maar niet op dat bord buiten ik schreef Daan op een papier dit was om een voorbeeld te maken voor het bord buiten. Toen ik buiten was kreeg ik handschoenen de verf gling door de handschoenen heen ik wil het nog wel een keer thuis doen."

- Daan, groep 4

 

 

Luc uit groep 8 heeft de verhalen van de leerlingen uitgetypt voor deze post. Hartelijk dank Luc!

 Nieuwsarchief