Onderwijs op afstand op de Antoniusschool

Net als alle scholen in Nederland, is de Antoniusschool sinds maandag 16 maart gesloten om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

 

Onze school is gesloten, maar ons onderwijs gaat gewoon door. Op afstand! Deze pagina gebruiken wij om u te informeren over ons onderwijs op afstand. Daarnaast delen we hier leuke berichten van en voor onze leerlingen, hun ouders en onze collega's. Die zijn er namelijk genoeg!

 

Heeft u als ouder iets leuks om te delen over deze bijzondere situatie? Geef het door aan de leraar van uw zoon of dochter! Het mag van alles zijn - van een verhaaltje tot een mooie uitspraak van uw kind, van een foto tot een filmpje. Wij zijn heel benieuwd!

 

08-04 | Een video van ons team voor alle leerlingen

Lieve leerlingen, wat missen wij jullie! Daarom maakten wij speciaal voor jullie een video. Vanuit onze lege school, of vanuit ons huis. Want ook voor ons is alles anders... Kijken jullie mee?

 

07-04 | De stuiterballen challenge

Een heleboel uitdagingen van juf Josien in één: de stuiterballen challenge! Bekijk de video hieronder.

 

Ga jij de uitdaging aan? Laat het ons zien met een foto of filmpje!

 

02-04 | Doe mee met de uitdaging van juf Josien!

Wauw - gymjuf Josien heeft een wel heel mooie uitdaging voor alle leerlingen van de Antoniusschool! Bekijk het filmpje hieronder.

 

Doe jij ook mee?

 

Wij zijn heel benieuwd of deze uitdaging jou lukt. Stuur je ons een foto of filmpje? Misschien plaatsen we hem wel op deze pagina!

 

02-04 | Groep 4/5 zonder leerlingen

Normaal is het héél gezellig in onze school. Maar hoe ziet groep 4/5 eruit nu er geen leerlingen zijn? Juf Willeke en juf Willemijn laten het zien in dit filmpje!

 

 

30-03 | Een kaartje voor leerlingen en ouders

Afgelopen vrijdag ontvingen al onze leerlingen en hun ouders een kaartje van ons. Waarom? Omdat wij jullie missen, dankbaar zijn voor jullie steun en ontzettend blij zijn met de manier waarop jullie meehelpen om ons onderwijs op afstand vorm te geven!